Skip to main content

OM THERMO-LOGIC

Thermo-Logic - innovativt & serviceinriktat

Thermo-Logic är ett dynamiskt, innovativt och serviceinriktat företag med fokus på energioptimering, teknisk isolering, tätning, ytbehandling, korrosionsskydd, kondensskydd, underhåll och coatings. Vi konsulterar, rådgör, installerar och utför allt i vårt sortiment själva.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings och tätningar.

Energioptimering & kostnadseffektivitet

Som behoven ser ut gällande energioptimering, får vi ständigt nya krav på ökad standard och strängare krav på isolering och energibesparande åtgärder. Det investeras mycket i att få hus, kontor och industribyggnader så kostnadseffektiva som möjligt när det gäller framtida energiutgifter. Inom produktgruppen polyuretan i sprayform finns isoleringsmaterial med överträffat resultat när det gäller täthet och reducerad energiförbrukning. Som exempel kan nämnas att Thermo-Logic´s foam har enastående lågt lambda-värde och tillsammans med skarvfriheten skapar bra möjligheter till energibesparing och ökad boendekomfort.

Vårt basutbud

Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.