Skip to main content

OM THERMO-LOGIC

Thermo-Logic är ett dynamiskt, innovativt och serviceinriktat företag med fokus på energioptimering, teknisk isolering, tätning, ytbehandling, korrosionsskydd, kondensskydd, underhåll och coatings. Vi konsulterar, rådgör, installerar och utför allt i vårt sortiment själva.

Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings och tätningar.

Som behoven ser ut gällande energioptimering, får vi ständigt nya krav på ökad standard och strängare krav på isolering och energibesparande åtgärder. Det investeras mycket i att få hus, kontor och industribyggnader så kostnadseffektiva som möjligt när det gäller framtida energiutgifter. Inom produktgruppen polyuretan i sprayform finns isoleringsmaterial med överträffat resultat när det gäller täthet och reducerad energiförbrukning. Som exempel kan nämnas att Thermo-Logic´s foam har enastående lågt lambda-värde och tillsammans med skarvfriheten skapar bra möjligheter till energibesparing och ökad boendekomfort.

Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.

Som företag har vi tillsammans med våra leverantörer hundratals års erfarenhet inom vårt gebit. Vi har samarbete med flera entreprenörer runtom i Skandinavien, Europa och övriga världen. Vi har samarbete med Kontroll/-Kvalitetsansvariga, Byggingenjörer och arkitekter.

Våra kunder och beställare finns i stort sett över hela världen och tack vare våra system är vi efterfrågade inom jordbruk och uppfödningsindustrier ända ner till mellanöstern.

Våra produkter är certifierade och godkända av både regionala och globala instanser så som FDA, BBA, RISE, Sintef med många fler. Vi använder alltid det bästa marknaden kan uppbringa och
våra krav på miljö, klimatpåverkan och långvarighet är hårda.